Oferim servicii de proiectare integrate

Consultanta

Consultanta reprezinta un proces ce se deruleaza de la prima intalnire si pana la finalizarea proiectului de arhitectura si caruia ii acordam o importanta deosebita. In cadrul discutiilor purtate va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru ca dumneavoastra sa puteti face alegerea potrivita si in cunostinta de cauza fara inerentele surprize neplacute ce pot aparea in lipsa comunicarii.

Design Interior

Design-ul de interior reprezinta piatra de incercare pentru multi specialisti avand in vedere importanta ce se acorda aspectului estetic al spatiilor, ce trebuie sa ilustreze complet si complex viziunea arhitecturala a beneficiarului.

Proiectare

Prin colaborarea stransa a tuturor specialistilor echipei noastre, venim in intampinarea dvs. oferindu-va servicii complete de Proiectare de Arhitectura, Proiectare Structuri Rezistenta, Proiectare Instalatii (electrice, termice si sanitare) si continuand cu Design-ul Interior al spatiilor, astfel incat proiectul sa fie cursiv si sa respecte viziunea de ansamblu.

Urmarire de santier

Asistenta tehnica si urmarirea pe santier a lucrarilor este o componenta inseparabila a activitatii de proiectare si de verificare sau expertiza. Echipa noastra ofera servicii de asistenta tehnica si urmarire pe santier a lucrarilor, prezenta pe santier, precum si analiza situatiilor neprevazute aparute pe toata durata executiei unui proiect.